What
Where
When

Chippendales

Tickets for Chippendales, 2014, Arendal

Forever sexy – World Tour 2014

Stålsatt kropp, sjarm, humor og en fascinerende forestilling er ingrediensene i «nummer én av underholdning for kvinner», som Chippendales fortsatt – og med rette – kan kalles. De verdensberømte stripperne kommer nå til Arendal for første gang!

12 sexy karer på scenen i et forrykende musikalsk show med sang, dans og mye kropp. Chippendales leverer et show som er morsomt og med høy partyfaktor. Dette er kvelden hvor jentene kan slippe seg løs og ha det gøy. Musikalsk er det noe for enhver smak – listetopper, country og rolig musikk.

I en globalisert verden, som er gjenstand for stadige endringer, er det godt at noe forblir: Chippendales – FOREVER SEXY! Mote, frisyre, stil og musikk kommer og går, men uansett hva som er på moten – attraktive menn med en stor dose sjarm slår alltid godt an.

Historien om Chippendales begynner i 1979, da inderen Somen Banerjee kjøper en gammel bar i Los Angeles. Inspirert av den britiske møbelsnekkeren Thomas Chippendale, endret han baren til en klubb som får navnet Chippendales. Her utviklet han et show helt rettet mot kvinner; et danseensemble bestående av ulike typer menn som kler av seg, slik at det er noe for enhver kvinnes smak.

Klubben går så vellykket at showet settes opp i New York, hvor det slår an umiddelbart. Med de to showene i turistbyene New York og Los Angeles, får Chippendales raskt et navn i USA. Alle kvinner som så dette unike showet, fortalte om det til alle de kjente. I dag har Chippendales sitt eget teater i Las Vegas og showene går for fulle hus året rundt. I tillegg turnerer de over hele verden.

Alle kvinner bør oppleve Chippendales en gang i sitt liv. De gir hver kvinne i salen følelsen av å være nattens dronning – den tidløse vakre drømmeaktige følelsen FOREVER SEXY! Så nå er det bare å samle jentegjengen, finne frem festkjolen og de høyhælte skoene, la mannen stelle hjemme og unne deg en aften med 12 sexy menn!

Events on focus