What
Where
When
7. June

Den Store Sommerfesten - Justin Bieber + Martin Garrix med flere

Forus Travbane / Stavanger
 
When
Wed, 07. Jun 17, 16:00
- Den Store Sommerfesten
Price
799.00 - 1660.00 NOK
 

VERDENS STØRSTE ARTISTER TIL STAVANGER 7. JUNI!

VERDENS STØRSTE ARTISTER TIL STAVANGER!

Justin Bieber og Martin Garrix er klare for Den Store Sommerfesten i Stavanger
7. Juni 2017! Det er også amerikanske Goldroom!

- Den Store Sommerfesten 2017 i Stavanger lever virkelig opp til sitt navn neste sommer, sier arrangør Øyvind Ekeland.
- Det sterke programmet vil utvilsomt sette både arrangementet og Stavanger by på konsert-kartet! Det er ikke bare gøy, men det vil også gjøre det lettere å få enda flere store navn til byen senere. Forus travbane som konsertarena åpner helt nye muligheter for regionen.

Festen går av stabelen lørdag 7. juni 2017 på Forus Travbane. Kapasiteten er satt til 36.000 mennesker, noe som vil gjøre dette til den største konserten som noensinne er arrangert i oljebyens historie!

Justin Bieber trenger ingen nærmere presentasjon. Den canadiske 22-åringen er verdens desidert største popstjerne. Hans siste album Purpose har vært intet mindre enn 51 uker på VG-lista!
Forrige gang Justin Bieber var i Norge, slo han alle rekorder og solgte ut TO konserter på Telenor Arena på under 10(!) minutter! Hele Billettservice ble satt på hodet, og da salget startet kl 09 var det 125.000(!!) mennesker inne på nettsiden for å prøve og sikre seg en billett.

Dette er første gang Justin Bieber spiller utenfor Oslo, og nå er det altså Vestlands-publikummet som får gleden av å møte verdensstjernen velkommen.
- Klart det er løye med Bieber i byen, flirer Ekeland. For å være ærlig; det er jo egentlig bare helt sykt at han kommer hit i det hele tatt!

Martin Garrix er i dag verdens største DJ. Nederlenderen rangeres helt på topp i det siste nummeret av DJ Magazine, den elektroniske dansemusikkens ”bibel”, foran kjente navn som vår egen Kygo, Skrillex, Avicii etc. etc.
Den i dag 19 år gamle DJ ‘en slo igjennom allerede som 16 åring, da han i 2013 ga ut monster-hitten Animals, en låt som i skrivende stund har smått utrolige nihundreogfiremillioneråttifiretusenåttehundreogåttien visninger på Youtube! Martin Garrix har tross sin unge alder en imponerende cv når det kommer til hederspriser og nominasjoner, og har allerede samarbeidet med en mengde ulike artister – som f.eks Davis Guetta, Linkin Park og ikke minst Justin Bieber selv!
- Vi er naturligvis utrolig fornøyd med å få Martin Garrix på plakaten! Han headliner Tomorrowland og en drøss med andre store festivaler verden over, så klart han hører hjemme på plakaten vår også, humrer Øyvind Ekeland.

Goldroom er et alias for den L.A.-baserte produsenten og låtskriveren Josh Legg. I 2013 ble trommisen Nick Sadler og keyboardisten Mereki Beach med på prosjektet og gjorde Goldroom til et tremanns live ensemble.
- Goldroom spiller nydelig, litt drømmeaktig og veldig synthbasert elektropop, utdyper Ekeland. Eller ”dance music for the beach,” som han selv kaller det. Et utmerket supplement som gjør Den Store Sommerfesten 2017 til den største sommerfesten av de alle!!

KLUBBPROGRAM

Når portene stenges på Forus, er Den Store Sommerfesten på ingen måte ferdig. Utover natten vil det nemlig bli arrangert klubbkonserter på flere av utestedene i Stavanger.
Arrangøren kommer tilbake med mer informasjon om dette så snart programmet er klart!

Forus Travbane

Bjødnabeen 7
4033
Stavanger

Glemte du å kjøpe FastTrack billetter, kan du kjøpe dem ved å klikke her

Glemte du å kjøpe ShuttleBus billetter, kan du kjøpe dem ved å klikke her

Rullestolbrukere og ledsager-billetter kan  kjøpes via 
Billettportalen Kundeservice tlf: 21 95 92 00 

 
When
Wed, 07. Jun 17, 16:00
- Den Store Sommerfesten
Price
799.00 - 1660.00 NOK
 

Events on focus