What
Where
When

Gabriel Iglesias

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price
 

Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias

18. november er den populære standupkomikeren Gabriel Iglesias tilbake i Norge og denne gangen gjester han blant annet Stavanger Konserthus.

Iglesias som regnes som en av USAs fremste standupkomikere gjorde sin første Europa turne i fjor høst og møtte fulle hus i alle byene.

-Gabriel Iglesias, eller "The Fluffy Guy" som han kaller seg, har en enorm fanskare i Norge og det er derfor veldig kult at han nå tar turen til Stavanger, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic.

Gabriel Iglesias omtales som USAs (bokstavelig talt) «største» standup-komiker av sine fans. Han er mannen bak uttrykket «I am not Fat, I am Fluffy», som direkte oversatt betyr «Jeg er ikke feit, jeg er luftig».

Gabriel Iglesias slo gjennom med komiserien All That i 2000 og har senere vært en poulær gjest hos talkshovertene Jimmy Kimmel, Jay Leno og Conan O Brian. I tillegg har han vært å se på My Wife and Kids, Showtime at Apollo, samt flere show på Comedy Central. Nordmenn kjenner helt sikkert også igjen noen av stemmene hans fra den populære tegneserien Family Guy.

Den populære komikeren, kjent for sine fargerike Hawaii-skjorter fikk også nylig sin første store rolle i filmen "Magic Mike", regissert av Oscar-vinner Steven Soderbergh. Soderbergh er kjent for filmer som blant annet «Ocean's Eleven», «Traffic» og «Erin Brockovich». I tillegg til Iglesias er Channing Tatum, Matthew McConaughey og Alex Pettyfer noen av skuespillerne som besetter rollelisten.

 

 

 

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price
 

Events on focus

Multiple dates
Dansens Hus / Oslo
Multiple dates
Slottsfjell / Tønsberg, Kastellnatt / Tønsberg
30. January
Støperiet / Tønsberg
Multiple dates
Stavanger Konserthus / Stavanger
21. August
Marinen / Trondheim
Multiple dates
Tøyenparken / Oslo