What
Where
When

Skogen

Tickets for Skogen, 2012, Sandvika

Konsert med Ingfrid Breie Nyhus, Eirik Raude og Bjarne Kvinnsland - piano, slagverk og lyder fra naturen.

Skogen er et sted de fleste av oss har et forhold til, som et sted for refleksjon, for stillhet og bevegelse, nærhet og mystikk. Konserten musiserer blant og gjennom Bærumskogens lyder og strukturer. Det vil skapes nye klanger og former ut av dette, og dermed et rom for refleksjoner utifra det kjente og nære.

Eirik Raude og Bjarne Kvinnsland har gjennom åtte år arbeidet sammen om musikk inspirert av naturlyder, og hatt en rekke store utendørsforestillinger og turneer for Rikskonsertene der stedets egenlyder inngår i den spilte musikken. Her kan vi nevne forestilingene JUV Peer Gynt Stevnet, Mot Himlaleite, Stavanger 2008, SNE Bærum Kulturhus og Dockplats 2010 Skånes Danseteater Malmø.

Ingfrid Breie Nyhus har jobbet mye med den folkemusikkinspirerte musikken, ble bl.a nominert til Spellemannprisen for sin innspilling av Griegslåttene (Simax 2007) og er for tiden i et utøvende forskningsstipendiat som utforsker det norske gjennom en utvidet, åpnere interpretasjonsramme, en søken etter større umiddelbarhet, bevissthet, samtidighet i klassiske fremførelser.

Disse musikerne møtes i arbeidet med konserten Skogen, i søken etter en egen, norsk lydestetikk - der samtidens menneske møter seg selv i naturens tidløse dimensjon; En fremoverskuende estetikk utifra et ønske om nærhet mellom intellekt, emosjon og intuisjon. Vi vil formidle musikalsk kunnskap om skogens lyder.

Varighet: 1 t. 10 min. uten pause.

 

Billettpriser:

Ordinær: kr. 320,- Barn/studenter kr. 240,-

Serviceavgift på kr. 15,- kommer i tillegg.

Rabatter: Venner av Kulturhuset får 30 % rabatt. Grupper får 20 % rabatt. Rabatter gjelder i forhold til ordinær pris.

Vennerabatt: For å få kjøpt billetter med vennerabatt, må man følge denne lenken: www.billettportalen.no/Bærum Kulturhus - vennerabatt. For å kjøpe fordelsprogrammet "Venn", klikk her.

 Åpningstider billettluken: kl. 12 - 17 (mandag - fredag), 12 - 15 (lørdag), samt en time før forestilling i Bærum Kulturhus. Billetter til alle scener kan også kjøpes på telefon 815 11 777.

 

Events on focus