Hva
Hvor
Når
20. oktober

Blåfredag D-lovely spiller Cole Porter

Ælvespeilet / Porsgrunn
 
Når
fre, 20. okt 17, 21:00
- Blåfredag D-lovely spiller Cole Porter
Pris inkl. serviceavgift
200.00 NOK
 

Billetter til Blåfredag D-lovely spiller Cole Porter, 2017 Porsgrunn

D-lovely presenterer jazz som er engasjerende, lun og inderlig, og med en nerve som får fram det beste i musikken til en av populærmusikkens største komponister; Cole Porter. 

Frontet av Gro-Marthe Dickson og Aksel Westlund spiller orkesteret et blandet repertoar med kjente og ukjente perler fra komponistens lange og rikholdige karriere. Med drivende varm kontrabass, gitarens toner som en elvestrøm og en lun bris av vokal på toppen faller det hele inn i en intim kammerjazzinnpakning.

Våren 2015 møttes de for å jamme, en måned senere spilte de en debutkonsert i ei stue et sted i Oslo. Siden da har de spilt inn en EP (live), og hatt jevnlige konserter omkring på jazzklubber og festivaler på øst- og sørlandet, fra Kristiansand til Stabekk. I mai går turen til Kardamili Jazzfestival i Hellas. Orkesteret ser frem til å besøke Porsgrunn og Ælvespeilet for første gang, i oktober!

 

Gro-Marthe Dickson er en betagende vokalist med en varm, klar stemme og en naturlig sterk formidlingsevne. I tillegg til å synge i D-lovely har hun en parallell karriére som soloartist hvor hun blant annet har stått på scenen med Beady Belle og Amund Maarud, og har en singelutgivelse i lomma. Hun har bakgrunn fra Rytmisk linje ved Universitetet i Agder, og har studert under blant andre Elin Rosseland, Jan Bang og Solveig Slettahjell.

Aksel Westlund er en gitarist med et lekent og søkende utrykk. Han har sin bakgrunn fra Leeds College of Music, og er virksom i flere Oslobaserte band, fra frijazz til swing. Aksel har studert under Hans Mathisen og Frode Kjekstad, og opptrådt ved Oslo og Kongsberg jazzfestival samt Leeds International Jazz Conferance.

 

Besetning Ælvespeilet:

Gro-Marthe Dickson – vokal

Aksel Westlund – gitar 

Helge Wahl Flatland - piano

Andreas Dreier – bass 

Magnus Sefaniassen Eide - trommer

Ælvespeilet

Storgata 164
3915
Porsgrunn
 
Når
fre, 20. okt 17, 21:00
- Blåfredag D-lovely spiller Cole Porter
Pris inkl. serviceavgift
200.00 NOK
 

Events on focus