Hva
Hvor
Når
14. november

Frank Aarebrot - Hvorfor Amerika er blitt så rart

Ælvespeilet / Porsgrunn
 
Når
tir, 14. nov 17, 13:00
- Frank Aarebrot - Hvorfor Amerika er blitt så rart
Pris inkl. serviceavgift
65.00 - 120.00 NOK
 

Billetter til Frank Aarebrot - Hvorfor Amerika er blitt så rart, 2017 Porsgrunn

Den aldri hvilende professoren, kommentatoren og foredragsholderen Frank Aarebrot er på foredragsturné for Folkeakademiet Telemark, Vestfold og Buskerud i november. Etter et nervepirrende valg i USA i 2016 og utviklingen under Trump-administrasjonen så langt i 2017 – en utvikling som har medført alt fra hoderysting og engstelse til jubel og beundring – skal Aarebrot forklare oss om hvorfor USA er blitt så rart.    

Frank Henrik Aarebrot er professor i sammenlignende politikk ved Institutt for sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen og professor II i demokratiutvikling ved Örebro universitet i Sverige. Han foreleser blant annet ved Institut des Sciences Politiques i Frankrike og ved Humboldt-universitetet i Berlin. Aarebrot har ledet flere internasjonale prosjekter og vært redaktør av - og medforfatter til en rekkebøker om demokratisering i Europa etter kommunismens sammenbrudd.

Han forsker på nye demokratier og demokratisering, valganalyse og metodikkeuropeisk integrasjon og vier mye tid til forskningsformidling, men er i Norge kanskje mest kjent som politisk kommentator og valgekspert.

Ælvespeilet

Storgata 164
3915
Porsgrunn
 
Når
tir, 14. nov 17, 13:00
- Frank Aarebrot - Hvorfor Amerika er blitt så rart
Pris inkl. serviceavgift
65.00 - 120.00 NOK
 

Events on focus