Hva
Hvor
Når
24. september

Guro Heddelid - Ei femme fatale frå den gong då

Ælvespeilet / Porsgrunn
 
Når
søn, 24. sep 17, 19:00
- Guro Heddelid - Ei femme fatale frå den gong då
Pris inkl. serviceavgift
150.00 - 180.00 NOK
 

Billetter til Guro Heddelid - Ei femme fatale frå den gong då, 2017 Porsgrunn

Kvedaren Ingebjørg Lognvik Reinholdt og trioen Mala Fama kommer til Ælvespeilet med plata "Songen om Guro" og konsertforestillingen "Guro Heddelid". 

Gjennom Ingebjørgs varme stemme og trioens stemningsfulle spill, får man oppleve visene om Telemarks egne femme fatale. Forestillingen tar utgangspunkt i Jørund Telnes' dikt om livet til fagre Guro fra Heddelidgarden i Seljord, som hadde en sjelden tiltrekningskraft på menn fra nær og fjern, men som aldri klarte å bestemme seg.

Dette er historien om Guro Heddelid, frierene som kjempet seg til blods for å vinne hjertet hennes og det er en historie om en tid som ikke tilgir unge hjerter som velger feil. Dette er en historie mange kan kjenne seg igjen i; om hun eller han som glapp, men som man aldri kan glemme.

Medvirkende: 

Ingebjørg Lognvik Reinholdt (folkesang/dramatisering): Ingebjørg er en unik kveder med dype røtter i Telemarkstradisjonen og et hjerte for formidling av vakre historier. 

Trioen Mala Fama:

Sarah Jane Summers (bratsj/dramatisering): Sarah Jane er en anerkjent skotsk felespiller, som har en sterk tradisjon fra the Highlands. Hun komponerer egne slåtter, og har gitt ut flere kritikerroste album. 

Juhani Silvola (gitar/elektronikk): Juhani er en av få profilerte gitaristar i Norge som jobber med arrangert folkemusikk, og leverer en unik sound. Juhani har medvirket på et tyvetalls utgivelser deriblant Highasakite: både som musiker, lydmann og produsent. 

Morten Kvam (bass/vokal/dramatisering): Morten er en av Norges mest ettertraktet bassister, og turnerer med store navn innan visepop- og folk/bluessjangeren som bl.a. Daniel Kvammen, Atlanter og Anne Lise Frøkedal. 

 

 

Ælvespeilet

Storgata 164
3915
Porsgrunn
 
Når
søn, 24. sep 17, 19:00
- Guro Heddelid - Ei femme fatale frå den gong då
Pris inkl. serviceavgift
150.00 - 180.00 NOK
 

Events on focus