Hva
Hvor
Når

Morten Harket

Billetter til Morten Harket, 2014 Langesund

Til sommeren er det 13 år siden Morten Harket og A-HA fylte Krogshavn med mennesker. Til sommeren kommer frontfiguren tilbake, alene.

Nesten 7000 mennesker fant veien til Krogshavn den fantastiske sommerdagen. Så mange har vi ikke plass til i hagen, men at det blir en kveld verdt å få med seg er helt sikkert.

Historien om A-HA kjenner de aller fleste, hvordan de tok verden med storm på 80-tallet med superhits som Take on me, The sun always shines on TV, Hunting high and low og mange flere. Frem til de ga seg med en omfattende verdensturné i 2010 solgte de utallige album og singler, de hentet hjem ni spellemannspriser, de har blitt innvalgt i Rockheims hall of fame og alle tre medlemmene er slått til riddere av St.Olavs orden for sine roller i norsk musikkliv.

Soloartisten Morten Harket har gitt ut fire album, og ble tildelt Årets Spellemann for Wild seed i 1995. Samme år vant han også Spellemannsprisen for årets artist, årets låt og årets album. Derfor er det sikkert ikke tilfeldig at hans neste singel Brother får sin verdenspremiere på Spellemannsprisen i 2014.

Etter den premieren er det bare å sette seg ned og vente til mars når han slipper sitt femte album og reiser ut på turné, og som en del av den turneen er Wrightegaarden i Langesund. Og det er vi selvfølgelig utrolig stolte over!

Hold av 19. juli, da returnerer Morten Harket til Langesund. Det gjensynet vil du ikke gå glipp av.

Events on focus