Hva
Hvor
Når
13. oktober

Musikk for sjelen

Ælvespeilet / Porsgrunn
 
Når
fre, 13. okt 17, 19:00
- Musikk for sjelen
Pris inkl. serviceavgift
120.00 - 200.00 NOK
 

Billetter til Musikk for sjelen, 2017 Porsgrunn

En av Polens fremste yngre pianister, Grzegorz Niemczuk, gjester Ælvespeilet med sin konsert ”Musikk for sjelen”. 

Grzegorz Niemczuk er en av de fremste yngre pianistene i Polen. I 2010 vant han 1. pris i den store Chopin-konkurransen i Warzawa og han blir nå betraktet som en av verdens fremste Chopin-tolkere. I januar 2013 fikk han Carnegie Halls debutantpris i skarp konkurranse med mange av verdens fremste instrumentalister.

I mai 2014 vant han 1. pris i den 7.Internasjonale musikkonkurransen Cittá di Piove di Sacco i Italia og det toppet seg da han i oktober 2016 vant spesialprisen under Busan Maru International Music Festival i Sør-Korea. Da vant han prisen med A moll-konserten av Edvard Grieg.

Grzegorz Niemczuk er 32 år og har allerede et stort internasjonalt navn. I sin korte karriere har han spilt med flere av verdens fremste symfoniorkestre. I juli i år spilte Grzegorz Niemczuk under Grieg-festivalen i Bergen. I august i år gjennomførte han en lengre turné til Ecuador og Colombia og i september holdt han konsert i 4 japanske byer.

Grzegorz Niemczuk er ikke bare en eminent og virtuos pianist, han er også en strålende pedagog og kåsør. Som alltid når han konserterer, vil han også denne gangen fortelle om den musikken han skal fremføre. Dette gjør en konsert med Grzegorz Niemczuk til en helt spesiell og givende opplevelse.

Konserten i Ælvespeilet kulturhus har fåtttittelen ”Musikk for sjelen”. Grzegorz Niemczuk vil da spille et program bestående av de mest virtuose og vakreste skattene i pianolitteraturen. Dette er et krevende program som til fulle viser Grzegorz Niemczuks virtuositet og hans evne til å formidle hvert enkelt musikkstykkes følelsesmessige dybde. Dette er et program som virkelig lever opp til tittelen ”Musikk for sjelen”.  Når Grzegorz Niemczuk nå turnerer i Norge gjester han i tillegg til Porsgrunn: Mandal, Farsund, Nittedal og Eidsvoll.

Ælvespeilet

Storgata 164
3915
Porsgrunn
 
Når
fre, 13. okt 17, 19:00
- Musikk for sjelen
Pris inkl. serviceavgift
120.00 - 200.00 NOK
 

Events on focus