Hva
Hvor
Når

Pstereo 2015

Billetter til Pstereo 2015, 2015 Trondheim

To dager med magiske musikkopplevelser i Trondheims fineste park. Pstereo-festivalen arrangeres på Marinen i Trondheim i august hvert år. Pop-/rock-festivalen har eksistert siden 2007 og er Midt-Norges største i sin sjanger.

(NB. Festivalen har 18-årsgrense)

Les mer om Pstereofestivalen her på våre nettsider: pstereo.no

Pstereo-festivalen arrangeres på Marinen i Trondheim i august hvert år. Pop-/rock-festivalen har eksistert siden 2007, er Midt-Norges største i sin sjanger, og i løpet av de første fem årene er publikumstallet mer enn tredoblet.

Det er fire scener på festivalområdet – én av disse er forbeholdt nye, lovende band. I tillegg samarbeider Pstereo med en rekke av byens utesteder, som arrangerer klubbkonserter i forbindelse med festivalen. På festivalens andre dag arrangeres også en gigantisk, gratis piknik på festivalområdet.

Festivalområdet er noe av det som gjør Pstereo-festivalen unik. Marinen ved Nidelva er en av byens mest populære parker, med fantastisk utsikt til både Nidarosdomen, Festningen og universitetets hovedbygning.

BILLETTER
Billetter byttes til bånd, enten i billettboden på Byscenen eller ved inngangen til festivalen. Vi oppfordrer til å bytte på Byscenen, for å unngå kø ved innslipp. Her får du også kjøpt Cashless-kort.

Åpningstider på Byscenen
14. - 20.august kl 10 - 18 (stengt søndag)
21. - 22.august kl 10 - 16
 

BILLETTPRISER
Festivalpass:
Kr 1340,- + billettavgift

Dagspass:
Kr 800,- + billettavgift

ALDERSGRENSE
Festivalen har 18-årsgrense.

CASHLESS
Pstereo benytter den elektroniske betalingsløsningen Cashless. Dette for at du som festivaldeltaker skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.For å kunne handle mat og drikke på festivalen må du benytte et Cashless kort. Kortet kjøper du når du ankommer festivalen, eller i forkant på www.cashless.no, og fyller penger på kortet online eller på festivalen.

Cashless kortet er gyldig til 31.12.2015 og kan benyttes på andre festivaler og arrangement som har Cashless i gyldighetsperioden. Se arrangementskalender på www.cashless.no.

Kortet har en årspris på kroner 50,-.
Det er ingen transaksjonskostnader ved bruk av Cashless kortet.
Ved kjøp skannes kortet i kassa og beløpet trekkes fra kortets saldo.

Påfylling
Du kjøper og fyller opp Cashless kortet på egne påfyllingsstasjoner på området – så husk bankkortet ditt! Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke saldo på stasjoner inne på konsertområdet.
Påfylling kan også gjøres på www.cashless.no.
Mistet kort erstattes ikke.

Kortet er gyldig til og med 31.12.2015 og refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen!

Ubrukt beløp kan refunderes i inntil 4 år etter utgått gyldighetsdato på kortet. For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering. Gjelder ikke for kort kjøpt før 2013!

Se fullstendige avtalevilkår på www.cashless.no

FESTIVALOMRÅDET
Inngangen til festivalen ligger ved Grenaderen, mot Elgseter bro. Det er ikke mulig å komme til området via kirkegården. Du kan se konserter fra fire scener, med kort gangavstand mellom hverandre.

MARINEN
Festivalområdet vårt omkranses av Nidelven og Nidarosdomen, og er et høyt elsket grøntområde. Det er derfor alles ansvar å ta vare på Marinen og området rundt, slik at vi kan arrangere festival her også i fremtiden.

OVERNATTING
Pstereo har ingen egen camping, men hvis du ikke finner en sofa å kræsje på, kan Trondheim by på et rikt utvalg av hoteller. For mer info: trondheim.no/overnatte

MAT & DRIKKE
Av sikkerhetshensyn er det ikke lov å ha med mat og drikke inn på området – men innenfor portene kan du kose deg med mat og drikke til nytelse for de aller fleste smaksløker. Under pikniken lørdag er det lov å ha med seg medbrakt – men ikke alkohol.

SIKKERHET
Det er forbudt å ha med seg glass, flasker, paraplyer, våpen eller andre gjenstander som kan skade deg selv eller andre inn på området. Vi ber også pulbikum være ekstra forsiktige ved elvebredden og på kanten ved kanonoppstillingen. Det er fryktelig trist om du detter ned og skader deg/drukner, så vi ber deg om å følge vaktenes råd dersom de anmoder deg om å flytte deg fra disse stedene.

PRESSEAKKREDITERING
For å søke om akkreditering, trykk her.

FOTO/VIDEO
Hvis du vil ha med deg profesjonelt kamerautstyr inn på området, må du søke om fotopass (og få dette innvilget). Uten fotopass er det ikke lov å ha med seg følgende:
Profesjonelt kamerautstyr, speilrefleks og annet kamerautstyr med større linser eller der linsa kan byttes ut. Alt dedikert video og/eller lydopptaksutstyr.

BETTER SAFE THAN SORRY!
Det er tøft å høre konserter med høy lyd, men det er enda tøffere å ha hørselen din intakt etterpå. Derfor deler vi ut gratis ørepropper fra alle barene. Vi er veldig opptatte av å holde volumet på et forsvarlig nivå, men vi oppfordrer alle til å bruke ørepropper for å være på den sikre siden.

AVFALL
Tenk over hvor du kaster søpla di – både på festivalområdet, og i resten av byen. Du finner flere søppelstasjoner på området, og er du ekstra smart kan du også cashe inn pant på så vel ølglass som sigarettsneiper.

INFO PÅ NETT
Vi er veldig glade i våre digitale kanaler, og før/under/etter festivalen anbefaler vi å følge med på pstereo.no, facebook.com/pstereo, instagram.com/pstereo og twitter.com/pstereo for nyheter, praktiske oppdateringer, show og mye moro. Bidra gjerne med egne bilder, spørsmål, gledesutbrudd, dikt e.l.!

KLUBB
Når lysene slås av på Marinen, åpner klubbene i Trondheim for et rikt konsertprogram.

FESTIVALFERSKIS
Norske Konsertarrangører har mange gode tips og råd til hvordan en skal te seg på festival – her er en kortversjon av deres festivalvettregler:
– Skaff den en overiskt over hvor toaletter, servering, førstehjelp og (nød)utganger er.
– Spis godt og drikk rikelig med vann.
– Si fra til vennene dine hvor du går, så slipper du å høre navnet ditt bli ropt over høyttaleranlegget.
– Ikke bland deg opp i situasjoner som kan bli farlige – tilkall vakter om nødvendig.
– Følg de oppfordringer som måtte komme fra vaktene eller scenenes konferansierer.
– Ikke spre usannheter og rykter.
– Ikke stå i veien for andre rundt serveringsstedene, toalettene og utgangene.
– Ikke press på i køer eller foran scenen – og ikke stagedive.
– Kom tidlig hvis du vil stå lengst framme foran scenen. Blir det trangt eller ubehagelig? Gå mot siden eller skrått bakover hvis du vil ut av mengden – det er den enkleste veien ut!
– Bruk ørepropper!

Events on focus