Hva
Hvor
Når
4. mars

Pusen, musen og osten (barn i sentrum)

Ælvespeilet / Porsgrunn
 
Når
lør, 04. mar 17, 12:00
- Pusen, musen og osten (barn i sentrum)
Pris inkl. serviceavgift
50.00 - 100.00 NOK
 

Billetter til Pusen, musen og osten (barn i sentrum), 2017 Porsgrunn

Artistduoen Mino Mano, kjent fra suksessforestillingen "Reven og havet", er på turnè med sin nye forestilling "Pusen, musen og osten". Etter å ha besøkt Vestfold, Oslo, Akershus, Østfold og Ulefoss er duoen nå klare for Porsgrunn og Ælvespeilet.

"Pusen, musen og osten" er en musikalsk barneforestilling med målgruppe 1 til 4 år (eldre barn har erfaringsmessig også utbytte av forestillingen). Forestillingen handler om Pusen som bor alene i et stort hus. Hver dag sitter Pusen ved kjøkkenbordet og spiser ost. Det Pusen ikke vet er at en liten mus også bor i huset, men Musen passer på å gjemme seg godt, så den ikke blir oppdaget.

MEN - hva skjer den dagen da Pusen oppdager at den ikke bor alene i huset?

Forestillingen varer ca 25 minutter. Mino Mano skaper lydkulisser med ulike instrumenter underveis. Barna får blant annet stifte bekjentskap med en ukulelespillende mus og en dansende pus.

Budskapet i forestillingen er å vise omsorg for hverandre. Mino Mano legger vekt på små, morsomme spenningsmomenter underveis, og målet med forestillingen er også å gi barna en positiv musikalsk opplevelse ved å lytte til musikken, synge med på kjente barnesanger og assosiere til ulike lydbilder.

De medvirkende er Jon Anders Grefsrud-Halvorsen og Christina Grefsrud-Halvorsen. Begge har lang erfaring fra musikk- og teaterscener i inn- og utland. Christina Grefsrud-Halvorsen, som er idè- og manusforfatter, er utdannet ved Paul McCartney-skolen i Liverpool. 

Mino Mano er sist kjent fra barneforestillingen "Reven og havet", som ble spilt omkring 30 ganger under Mino Manos turnè i 2015 og 2016. 

Rolleliste:
"Pusen" og forteller: Christina Grefsrud-Halvorsen
"Musen": Jon Anders Grefsrud-Halvorsen
Ide og manus: Christina Grefsrud-Halvorsen
Kulisser og foto: Jon Anders Grefsrud-Halvorsen

Ælvespeilet

Storgata 164
3915
Porsgrunn
 
Når
lør, 04. mar 17, 12:00
- Pusen, musen og osten (barn i sentrum)
Pris inkl. serviceavgift
50.00 - 100.00 NOK
 

Events on focus