Hva
Hvor
Når

The Residents

Billetter til The Residents, 2013 Larvik

The Residents - tilbake til Bølgen!

«Alltid med en frisk innfallsvinkel og overraskende vendinger»

THE RESIDENTS - "WONDER OF WEIRD" 40TH ANNIVERSARY TOUR

Hva vi vet om The Residents: De er iøynefallende, lager musikk med en viss motstand og holder konserter som nikker
mot teater. Platene stikker alltid med en frisk innfallsvinkel og overraskende vendinger. The Residents har lekt og vært
alvorlige i sprekkene fra søttitallet, anonyme og frie for trend og image-mas, i 40 år.

Det er vanskelig å fortelle om The Residents uten å nevne det mystiske og sære, men konserten på Bølgen for to år siden trengte man ingen forutsetninger for å like. Vi fikk et nært møte med et band hvor både intensitet og ro var tilstede, humor og alvor avløste hverandre og publikum var euforisk med på turen. Til glede for fans vil turneen inneholde mange, gode klassikere. For nye lyttere er dette en gylden sjanse til å oppleve historie, til å forstå hva slags storhet det bor i et øyeeple med flosshatt. Happy birthday to me!

Etter en lang karriere forkledd med berømte masker og kostyme har The Residents nylig fremstått som Randy, Bob og Chuck med vokal, gitar og keyboards i verdens aller mest merkelige powertrio.

På jubileumsturneen "Wonder of Weird" leverer de en lang rekke Residents-klassikere fra tidlig 70-tall og frem til i dag, i ny musikalsk innpakning. Etter over førti års anonymitet avslører vokalist og historieforteller Randy Rose med den karakteristiske rå soul-stemmen sin at livsledsageren hans nå for tiden er en katt, og at han sliter med restene av livslang sexavhengighet etter elleve havarerte ekteskap.

"Sex, shrugs and anti-rock'n roll - it's all there", lover trioen.

 

Anbefales hvis du liker: musikalske utfordringer, selsomme bekjentskaper, gode historiefortellere og uforglemmelige opplevelser

Arrangør: Bølgen Kulturhus

Events on focus