Hva
Hvor
Når

Simple Minds

Billetter til Simple Minds, 2015 Stavanger

 SIMPLE MINDS I ZETLITZ FREDAG 20. MARS 2015

Dermed er det klart for et band som midt på 80-tallet var blan de skikkelig store konsertattraksjonene, og som konkurrerte med U2 om å selge ut de største og fineste stadionene. Nå får du oppleve bandet i intimt format på scenen i Stavanger konserthus.
Simple Minds har i løpet av sin 35 år lange karriere inspirert band som Manic Street Preachers, Primal Scream, Moby og The Horrors. I tillegg har mange av dagens stjerneskudd samplet skottene. Som for eksempel Nicky Minaj, David Guetta, Joey Negro og Freddy Bastone. Den enorme interessen for bandet kom på bakgrunn av storselgende album som Sparkle in the Rain og Once Upon a Time. Frem til 1985 var bandet først og fremst et europeisk fenomen, men etter at blockbuster-filmen The Breakfast Club gjorde låten Don't You (Forget About Me) til allemannseie, ble det fart i raketten i USA også.
Siden den gangen har bandet vært høyt og lavt musikalsk. Som vokalist og frontfigur Jim Kerr sier det:  En av de tingene som gjør meg mest stolt er når folk spør meg om hvilket Simple Minds jeg snakker om. Avantgarde-varianten, artrock-utgaven, pop-gruppen, instrumental-varianten, folk-bandet eller stadionutgaven? Vi har vært på noe av en rundtur.
Det å gi seg i kast med alle disse stilretningene og fremdeles ha Simple Minds-uttrykket inntakt, er noe av en bragd. Det siste året har bandet vært på turné for å feire sin musikalske bukett med turneen Greatest Hits Live Tour. Her i Stavanger konserthus er vi naturligvis meget fornøyd med å sikre oss Simple Minds, som nylig kom med plata «Celebrate - The Greatest Hits». Bandet har en stor låtkatalog å hente fra, og det er bare å glede seg til In Trance As Mission, Belfast child, Someone Somewhere In Summertime, Alive and Kicking, Don't You (Forget About Me), og mange andre godbiter.

For kjøp av plass til rullestol med ledsager, ta kontakt med oss på Stavanger konserthus pr tlf 51537000.
Det er aldergrense 18 år på denne konserten. Personer under 18 kan gis adgang når i følge med verge over 23 år. I så fall må vergeskjema fylles ut og fremvises.
Vergeskjema finner du her.

Events on focus