Hva
Hvor
Når
30. mars

SSO: LYDO, VERDENS KULESTE FYSIMUSIKKTIME!

Stavanger Konserthus / Stavanger
 
Når
tor, 30. mar 17, 18:00
- SSO: LYDO, VERDENS KULESTE FYSIMUSIKKTIME!
Pris inkl. serviceavgift
100.00 - 200.00 NOK
 

Billetter til SSO: LYDO, VERDENS KULESTE FYSIMUSIKKTIME!, 2017 Stavanger

Konferansier: Per Kristian Grytdal
Arrangør: Stavanger Symfoniorkester i samarbeid med Statoil Morgendagens Helter
En gal vitenskapsmann har tatt SSOs sjefsdirigent til fange, og planlegger å bruke lumske vitenskapelige forsøk og metoder for å fange det MAGISKE i musikken. Han vil sikre seg total kontroll over musikkens uante krefter. Klarer han dette, vil han kunne fange all verdens musikk, og om det skjer vil verden bare danse etter én pipe: Hans.
Den gale vitenskapsmannen som har erobret deler av hovedscenen i konserthuset, hvor han i skrivende stund holder på å sette i stand sitt laboratorium, er Per Kristian Grytdal. Han er en erfaren naturfagslærer som er spesielt interessert i ting som eksploderer, røyker og bobler! Per Kristian, populært kalt PK, er medprogramleder og forfatter i NRK Super-suksessen «Barn ingen adgang!», som nå også har blitt en EKSPLOSIV bok!
Lydo er et musikk og fysikkprosjekt for 5.-10. klasse, utviklet av SSO i samarbeid med Statoils talentutviklingsprogram Morgendagens Helter. Målet er å stimulere til økt kjennskap og interesse for realfag gjennom musikk. Lydo oppfordrer til innovasjon og engasjerer elever som liker å eksperimentere og utforske.
Lydo ble arrangert for første gang i 2014, noe som ble stor suksess. Forestillingen imponerte ikke bare elever og lærere, men også forskere, næringslivsleder og statssekretæren i Kulturdepartementet.
Vi har all grunn til å tro at vår fjerde Lydo blir minst like bra! Skoleklasser får muligheten til å delta i en elevoppgave med fokus på forskning, og vinneren presenteres under skolekonsertene som arrangeres på dagtid samme uke. Forestillingen 30. mars er en kjekk forestilling for alle, i alle aldre!
Klar for å forske?
Klar for å dirre?
Klar for å sprenge?
Klart du er!
Velkommen til Lydo 2017! - Verdens kuleste fysimusikk-time!

Stavanger Konserthus

Sandvigå 1
4007
Stavanger
 
Når
tor, 30. mar 17, 18:00
- SSO: LYDO, VERDENS KULESTE FYSIMUSIKKTIME!
Pris inkl. serviceavgift
100.00 - 200.00 NOK
 

Events on focus