Hva
Hvor
Når

Jeg mangler billetten?

Har du ikke mottatt billetten med posten?
Har du mistet den etter mottakelse?
Har den blitt stjålet?

Bare slapp av. Billettportalen kan skrive ut en ny billett uten risiko for deg som kunde. Den gamle billetten blir annullert, og kan ikke brukes i inngangen.

For gjenutskrivning av billetter som har forsvunnet i posten, skal du rette henvendelse til Billettportalens Kundeservice med ønske om gjenutskrivning, senest syv virkedager etter kjøpet. Hvis du venter mer enn syv virkedager, betraktes billetten som ”mistet etter mottakelse”.

Hvis billetten har blitt stjålet, eller hvis du har mistet den etter mottakelsen, skal du betale et gjenutskrivningsgebyr.
Gebyret for å gjenutskrive en bortkommen billett er NOK 60,- i ekspedisjonsgebyr samt eventuell forsendelsesgebyr.Hvis billetten har blitt stjålet, kan du anmelde det til forsikringsselskapet da noen forsikringsselskaper refunderer omkostningene til den nye billett.

For å få billetten gjenutskrevet skal du kontakte Billettportalens Kundeservice på tlf.: 04612. Kundeservice har åpent alle hverdager kl. 10.00 - 17.00. Ha ordrenummeret ditt eller telefonnummeret som du opplyste når du bestilte billetten klart, så vi lettere kan finne deg i systemet. Vennligst ha betalingskortet klart når du ringer for å få en rask betjening.

Har du mistet billettene rett før eller på arrangement, kan vi ikke alltids nå å gjenutskrive og sende deg nye billetter. Ring derfor til Kundeservice på tlf.: 04612, så vi sammen kan finne en løsning. Til noen arrangementer kan du hente billetten hos en av våre medarbeidere på konsertstedet, en halv til en hel time før arrangementet starter. Dette skal avtales på telefon før arrangementet. Husk å medbringe ID med bilde hvis du skal hente billetten personlig, og husk at det kun er kjøperen som kan få utlevert billetten.

Er det utenom Kundeservice sin åpningstid, så spør om hjelp ved arrangementets informasjon. De kan hjelpe deg med gjenutskrivningen, eller henvise til en billettportalens medarbeider.

Events on focus