Gebyrer

Gebyrer

Billettportalen AS lever av å formidle billetter mellom arrangører (teatre, spillesteder, stadions m.m.) og de kunder som gjerne vil kjøpe en billett. Billettportalens inntjening kommer fra de gebyrer som er forbundet med kjøp av billetter via Billettportalen.

Billettgebyr

Gebyrets størrelse varierer og utgjør mellom 10-50 NOK pr.billett inkl.mva. Gebyret vil være medregnet i billettens pris som vises på hjemmesiden, eller fremgå separat.

Ved avlysning refunderes ikke innbetalte billettgebyrer. Er gebyret betalt av arrangøren vil hele beløpet bli refundert.

Forsendelsesgebyr

Hvis du velger at Billettportalen skal skrive ut billetten din, sender vi den hjem til deg i posten. Dette koster 49 kr. i forsendelsesgebyr til adresser i Norge. Til adresser utenfor Norge koster det 50 kr. i forsendelsesgebyr. Forsendelsegebyret gjelder per bestilling. Hvis du bestiller 5 billetter samtidig, som alle skal sendes til samme adresse, koster det altså kun et gebyr.

Forsendelsesgebyr refunderes ikke ved avlysning.

Gebyr ved mistet billett

Hvis billetten din er blitt stjålet eller du har hatt andre uhell som Billettportalen ikke kan stå til ansvar for, kan du få tilsendt nye billetter mot et gebyr på kr.100 for annullering av den mistede billetten, pluss kr. 20 for utskrift og forsendelse av ny billett.