Hva
Hvor
Når

Nyhetsbrev

Billettportalens nyhetsbrev holder deg oppdatert om nye arrangementer, gode tilbud og konkurranser. Billettportalen gir/selger aldri din e-post adresse til 3. part. Du har til en hver tid mulighet for å si opp nyhetsbrevet med et enkelt klikk i nyhetsbrevet, eller på billettportalens hjemmeside. Når du sier opp nyhetsbrevet, blir e-post adressen din slettet i systemet.

Billettportalen Update

Vil du ha inspirasjon til hva du kan oppleve i den nærmeste fremtid, eller vil du gjerne være sikker på at du vet når noe stort er på vei til Norge, så skriv deg opp på e-postlisten vår. Vi sender nyhetsbrevet ut ca. 3 ganger i uka, eller når det er et stort arrangement på vei. Skriv inn mailen din under og trykk ”send”

Billettportalens Gruppenyhetsbrev

Gruppesalg er aktuelt for firmaer eller større grupper. Som gruppesalgskunde er det mulighet for å oppnå grupperabatt ved bestilling av et større antall billetter, og du mottar blant annet pakketilbud om å spise på lokale restauranter, hotellopphold og andre produkter. Vi sender kun mail til deg når vi har gode relevante tilbud til grupper eller firmaer. Meld deg på nyhetsbrevet under. Du vil motta en e-post hvor du skal bekrefte innmeldingen.

Events on focus