Hva
Hvor
Når
7. juni

Den Store Sommerfesten - Justin Bieber + Martin Garrix med flere

Forus Travbane / Stavanger
 
Når
ons, 07. jun 17, 16:00
- Den Store Sommerfesten
Pris inkl. serviceavgift
799.00 - 1660.00 NOK
 

VERDENS STØRSTE ARTISTER TIL STAVANGER 7. JUNI!

Justin Bieber og Martin Garrix er klare for Den Store Sommerfesten i Stavanger 7. Juni 2017. Kapasiteten er satt til 36.000 mennesker, noe som vil gjøre dette til den største konserten som noensinne er arrangert i oljebyens historie!

Den norske stjerneduoen Nico & Vinz slutter seg til Justin Bieber og Martin Garrix på konsertplakaten. Det samme gjør Goldroom og Tix. Den unge og svært spennende nederlandske DJ-en Sam Feldt, omtalt som «a modern house superstar», er booket til klubbkonseptet som tar over etter konsertene på Forus. Det samme er lokale Travelle, som nylig passerte en million avspillinger av «Nobody Else» på Spotify. Dermed er hele konsertprogrammet komplett. 

Praktisk info:

FastTrack
Fastrack er det samme som en Vip-billett. Man får en egen inngang til festivalen, pluss egne innganger til mat, drikke og merchandise, slik at ventetiden minimeres. FastTrack kan kjøpes som tilleggsbillett ved siden av alle ordinære festivalpass her.

Dørene åpner kl 16.00. Arrangementet på hovedscenen er ferdig senest 23.00 

Transport
Det er satt opp rimelige busser som frakter publikum tur-retur til arenaen fra Stavanger og Sandnes Sentrum. Disse kan kjøpes her

NSB har også satt opp ekstra tog, som har kapasitet til å frakte 4000 passasjerer i timen. Det er 15 minutters gangavstand fra togstasjonen til areanen. 

PS: Det er ingen parkeringsmuligheter for bil ved festivalareanaen, så vi anbefaler på det sterkeste at folk tar buss eller tog. 

------------------------------------

Justin Bieber trenger ingen nærmere presentasjon. Den canadiske 22-åringen er verdens desidert største popstjerne, og hans siste album Purpose har vært intet mindre enn 51 uker på VG-lista! Forrige gang Justin Bieber var i Norge, slo han alle rekorder og solgte ut TO konserter på Telenor Arena på under 10(!) minutter! Hele Billettservice ble satt på hodet, og da salget startet kl 09 var det 125.000(!!) mennesker inne på nettsiden for å prøve og sikre seg en billett.

Martin Garrix er i dag verdens største DJ. Nederlenderen rangeres helt på topp i det siste nummeret av DJ Magazine, den elektroniske dansemusikkens «bibel», foran kjente navn som vår egen Kygo, Skrillex og Avicii for å nevne noen.

For mer info, se www.densto.re (vil bli oppdatert fortløpende)

Når portene stenges på Forus, er Den Store Sommerfesten på ingen måte ferdig. Utover natten vil det nemlig bli arrangert klubbkonserter på flere av utestedene i Stavanger. For å nevne noen kommer Tungevaag & Raaban, Travelle, Tom Boye, Anders Søgård, Myxe pluss flere!

Forus Travbane

Bjødnabeen 7
4033
Stavanger

Glemte du å kjøpe FastTrack billetter, kan du kjøpe dem ved å klikke her

Glemte du å kjøpe ShuttleBus billetter, kan du kjøpe dem ved å klikke her

Rullestolbrukere og ledsager-billetter kan  kjøpes via 
Billettportalen Kundeservice tlf: 21 95 92 00 

 
Når
ons, 07. jun 17, 16:00
- Den Store Sommerfesten
Pris inkl. serviceavgift
799.00 - 1660.00 NOK
 

Events on focus