Hva
Hvor
Når

Gospelgalla 2017 - Great gospel

Billetter til Gospelgalla 2017 - Great gospel, 2017 Sandvika

Tammie Gibson fra Los Angeles har gjestet Norge flere ganger tidligere. Først som en av solistene i gruppen til Andraé Crouch og senere flere ganger som soloartist. Hun arbeider for tiden med et nytt soloalbum i samarbeid med bl.a. Stevie Wonder.

T.C. Hawkins fra New Orleans må nærmest betraktes som ”Norgesvenn” etter sine  mange opptredener her på berget, ofte i samarbeid med Ytre Suløens Jassensemble og koret SKRUK. T.C. er utøver av tradisjonell gospel fra New Orleans og har klassikere som ”Just A Closer Walk With Thee” og ”Down By The Riverside” på repertoaret.

Reflex har vært blant Skandinavias ledende gospelkor i en årrekke og har en lang rekke albumutgivelser bak seg. Koret er svært aktivt og turnerer over hele Europa.

The YMCA Oslo Community Choir består av 70 erfarne sangere. I 2015 spilte de inn advents CD’en ”Stjerneskinn” i samarbeid med Reflex. Koret har turnert i Sør Afrika og USA og sommeren 2016 var de det første skandinaviske gospelkor som holdt konserter i Montenegro.

Fredrikstad Community Gospel Choir ble startet høsten 2014. Koret består av 50 sangere og har fått en stor tilhengerskare i Østfold etter sine konserter i distriktet.

Martin Alfsen er en pioner innen norsk gospel som kordirigent, sangskriver og musikkprodusent. Han har satt sammen ”Great Gospel” programmet i samarbeid med artistene og er også konsertens konferansier.

Medvirkende:

Tammie Gibson (USA), T.C.Hawkins (USA)

Reflex

The YMCA Oslo Community Choir

Fredrikstad Community Gospel Choir

Dirigent og konferansier: Martin Alfsen

Events on focus