Hva
Hvor
Når
20. oktober

Thåström

Stavanger Konserthus / Stavanger
 
Når
fre, 20. okt 17, 21:00
- Thåström
Pris inkl. serviceavgift
480.00 NOK
 

Billetter til Thåström, 2017 Stavanger

Vårt nabolands store rockestjerne slipper nytt album til høsten, og legger samtidig ut på en omfattende skandinavisk turné. Den norske delen inkludere kun to konserter, først Stavanger 20. oktober i Zetlitz med stående publikum, og deretter Oslo Spektrum 21. oktober.

Ikoniske Thåström har stått på scenen i fire tiår, først som karismatisk leder av bandene Ebba Grön og Imperiet, og siden som soloartist. Han er en fantastisk liveartist, en entertainer i særklasse med låter som oser rå og vakker poesi. Konsertene beskrives som på "grensen mellom fantasi og virkelighet - en tung og nådeløs musikalsk opplevelse som stadig overrasker". Det nye albumet er stort sett spilt inn på Hansa Tonstudio i Berlin, og produsert av Hell og Thåström. Hans forrige, "Den morronen" (2015) solgte til gull og singelen "Come with me" ble beskrevet som en av de vakreste fra Thåström noensinne.

Denne fredagskvelden i Zetlitz kan fort bli blant høstens absolutt heftigste konsertopplevelser og det er i grunn bare å sette av datoen med en gang!

Aldersgrense 18 år.

For kjøp av plass til rullestol med ledsager, ta kontakt med oss på Stavanger konserthus pr tlf 51537000.

Det er aldergrense 18 år på denne konserten. Personer fra 13 til 18 år kan gis adgang når i følge med verge over 23 år. I så fall må vergeskjema fylles ut og fremvises.
Vergeskjema finner du her.

Arr. Stavanger konserthus

Stavanger Konserthus

Sandvigå 1
4007
Stavanger
 
Når
fre, 20. okt 17, 21:00
- Thåström
Pris inkl. serviceavgift
480.00 NOK
 

Events on focus